Home

Projecten

Op deze pagina kun je meer lezen over onze projecten en de advertentiedata. Je moet ingeschreven staan bij WoningNet om te kunnen reageren op deze woningen.

Leeuwesteyn

Eind 2019: 66 eengezinswoningen en 52 appartementen vlakbij het centrum van Leidsche Rijn

De Utrechtse wijk Leeuwesteyn is volop in ontwikkeling! Een prettige, veilige woonomgeving waar je zeker wilt wonen. De wijk grenst aan het centrum van Leidsche Rijn met winkels, restaurants, bioscoop en theater. Ook Leeuwesteyn zelf heeft volop voorzieningen. 

De woningen worden in verschillende rondes geadverteerd. De eerste advertentierondes zijn gesloten.
We adverteren de laatste eengezinswoningen nog in 2 rondes in onze app:

- 9 september

- 20 september
De appartementen worden op een later moment aangeboden.

Zijdebalen

Vanaf eind augustus 2019: 17 ruime stadsappartementen aan de rand van de historische binnenstad

Aan de rand van de historische binnenstad, wordt de nieuwe woonwijk Zijdebalen gebouwd. Zijdebalen maakt deel uit van de historische Bemuurde Weerd, die rond 1300 ontstond als voorstad van de ommuurde stad Utrecht. qlinker verhuurt Blok 4 van Zijdebalen, De Spinnerij. Er wordt één 3-kamer appartement en zestien 2-kamer appartementen gebouwd.

De advertenties voor deze woningen zijn inmiddels gesloten en alle woningen zijn vergeven.

Leidsche Rijn

Najaar 2020: 101 appartementen in het hart van Leidsche Rijn Centrum

Alle woningen zijn gasloos en worden aangesloten op het stadsverwarmingsnet. De isolatie van de schil van het gebouw voldoet aan eisen voor bijna energieneutrale gebouwen (BENG 1) en alle woningen worden verhuurd voor een huurprijs onder de eerste aftoppingsgrens.

Meer informatie vanaf begin 2020. 

Terwijde

Najaar 2020: 121 energiezuinige 3-kamerappartementen

De woningen krijgen geen gasaansluiting, maar worden verwarmd met elektrische radiatoren. Ook worden ze voorzien van andere energiebesparende maatregelen, zoals zonnepanelen en driedubbele beglazing. De bouw van het nieuwe complex begint eind dit jaar en is – als het goed is – over anderhalf jaar afgerond.

Meer informatie begin 2020. 

Download de app

Met de app van qinker kun je eenvoudig reageren op een sociale huurwoning. En als je eenmaal huurt bij qlinker regel je ook alles eenvoudig via de app.

Gelukt

We hebben je een sms gestuurd met een link om de app te downloaden op je telefoon.

Interesse in deze woning?

Bij qlinker regel je alles via de app. In de app kun je reageren op de woning. Hiervoor moet je ingeschreven staat bij WoningNet.