Home

Over qlinker

Onze ambitie

qlinker is een initiatief van woningcorporatie Mitros. Met ruim 28.000 woningen is Mitros één van de grotere woningcorporaties van Nederland. Bij qlinker willen we alles rond het huren van een huis zo makkelijk, snel, gebruikersvriendelijk en efficiënt mogelijk maken.

Onze ambitie: een hogere klanttevredenheid met lagere bedrijfslasten. Hoe? Door continue gebruiken van ontwikkelingen en innovaties in digitalisering en automatisering. Ons doel is dat woningcorporaties onze innovatieve werkwijze gaan over- of afnemen om de positie van de huurder te verbeteren.

Pers

Oplevering Leeuwesteyn

Utrecht is 52 appartementen en 66 ééngezinswoningen rijker in de nieuwe wijk Leeuwesteyn! Een aanwinst voor de stad door de duurzame én betaalbare woningen. Daniëlle Koeken, qlinker: “Onze huurders hebben bijna alles via de app geregeld: de woning toewijzing, vragen stellen, huurcontract tekenen en de eerste betaling doen.” qlinker is gestart om de huurderstevredenheid versneld te verhogen. “We zorgen voor een mooie balans tussen digitaal en persoonlijk contact om het onze huurders zo makkelijk mogelijk te maken”, aldus Danielle.

"De sociale huurwoning komt naar je toe"

Corporatiegids.nl heeft een artikel geschreven over qlinker. “Anders denken is lastiger dan je denkt.” Een gesprek met de innovators van qlinker, Daan Peters en Danielle Koeken.
Lees artikel

qlinker-app genomineerd voor Dutch Interactive Award

One Shoe | Creative & Digital Agency heeft de website en de gebruikersvriendelijke qlinker-app ontwikkeld en is hiervoor genomineerd voor de Dutch Interactive Awards: de award voor de beste digitale interactieve projecten in Nederland. gefeliciteerd One Shoe! En zeker ook Danny John Debisarun - DEARDAN voor de geweldige visuals en huisstijl! Lees hier meer.

Meer informatie? Laat je gegevens achter bij de chat op de homepage!

Het persbericht verstuurd op 16 april 2019 vind je hier.

Download de app

Met de app van qinker kun je eenvoudig reageren op een sociale huurwoning. En als je eenmaal huurt bij qlinker regel je ook alles eenvoudig via de app.

Gelukt

We hebben je een sms gestuurd met een link om de app te downloaden op je telefoon.

Interesse in deze woning?

Bij qlinker regel je alles via de app. In de app kun je reageren op de woning. Hiervoor moet je ingeschreven staat bij WoningNet.