Over qlinker

Onze ambitie

qlinker is een initiatief van woningcorporatie Mitros. Met ruim 28.000 woningen is Mitros één van de grotere woningcorporaties van Nederland. Bij qlinker willen we alles rond het huren van een huis zo makkelijk, snel, gebruikersvriendelijk en efficiënt mogelijk maken.

Onze ambitie: een hogere klanttevredenheid met lagere bedrijfslasten. Hoe? Door continue gebruiken van ontwikkelingen en innovaties in digitalisering en automatisering. Ons doel is dat woningcorporaties onze innovatieve werkwijze gaan over- of afnemen om de positie van de huurder te verbeteren.

Pers

"De sociale huurwoning komt naar je toe"

Corporatiegids.nl heeft een artikel geschreven over qlinker. “Anders denken is lastiger dan je denkt.” Een gesprek met de innovators van qlinker, Daan Peters en Danielle Koeken. Je lees het artikel hier: https://www.corporatiegids.nl/nl/nieuws/de_qlinker-droom_de_sociale_huurwoning_komt_naar_je_toe-4372

Het eerste bouwbord met qlinker erop

Woningcorporatie Mitros start met de bouw van ruim 340 sociale huurwoningen in Leidsche Rijn. Op drie plekken in de wijk worden duurzame woningen gebouwd voor zowel gezinnen als eenpersoonshuishoudens. We verwachten dat de woningen eind 2020 klaar zijn. Mitros verhuurt alle woningen via qlinker.