Home

Over qlinker

Onze ambitie

qlinker is een initiatief van woningcorporatie Mitros. Met ruim 28.000 woningen is Mitros één van de grotere woningcorporaties van Nederland. Bij qlinker willen we alles rond het huren van een huis zo makkelijk, snel, gebruikersvriendelijk en efficiënt mogelijk maken.

Onze ambitie: een hogere klanttevredenheid met lagere bedrijfslasten. Hoe? Door continue gebruiken van ontwikkelingen en innovaties in digitalisering en automatisering. Ons doel is dat woningcorporaties onze innovatieve werkwijze gaan over- of afnemen om de positie van de huurder te verbeteren.

Pers

De eerste woningen staan op WoningNet

de qlinker-app is te downloaden en de eerste mensen hebben zich al geregistreerd en gereageerd op een qlinker-woning. Het begin is er om de droom van qlinker waar te maken! we willen er voor huurders zijn wanneer zij dat nodig hebben. Daarom wordt alles rond het huren van een huis zo makkelijk, snel en gebruikersvriendelijk mogelijk gemaakt.

"De sociale huurwoning komt naar je toe"

Corporatiegids.nl heeft een artikel geschreven over qlinker. “Anders denken is lastiger dan je denkt.” Een gesprek met de innovators van qlinker, Daan Peters en Danielle Koeken.
Lees artikel

Het eerste bouwbord met qlinker erop

Woningcorporatie Mitros start met de bouw van ruim 340 sociale huurwoningen in Leidsche Rijn. Op drie plekken in de wijk worden duurzame woningen gebouwd voor zowel gezinnen als eenpersoonshuishoudens. We verwachten dat de woningen eind 2020 klaar zijn. Mitros verhuurt alle woningen via qlinker.

Meer informatie? Laat je gegevens achter bij de chat op de homepage!

Het persbericht verstuurd op 16 april 2019 vind je hier.

Download de app

Met de app van qinker kun je eenvoudig reageren op een sociale huurwoning. En als je eenmaal huurt bij qlinker regel je ook alles eenvoudig via de app.

Gelukt

We hebben je een sms gestuurd met een link om de app te downloaden op je telefoon.

Interesse in deze woning?

Bij qlinker regel je alles via de app. In de app kun je reageren op de woning. Hiervoor moet je ingeschreven staat bij WoningNet.