qlinker viert feest

Vandaag mag de champagnefles weer open worden getrokken! Want na de eerste samenwerking met qii, is nu ook de samenwerking met Luxs een feit! En, daar zijn we trots op!

Luxs heeft meegedacht over de toekomst van qlinker bij de eerste challenge op Starthubs. “Ze hebben ons verrast met hun innovatieve ideeën en ze zijn precies het bedrijf waar we naar opzoek waren”, aldus Ergin, innovator bij qlinker. Luxs levert namelijk de technologie voor het creëren van het digitale gebouwenpaspoort.

“Onze visie is dat corporaties met behulp van data zichzelf opnieuw kunnen uitvinden! Deze data stelt hun namelijk in staat om echt efficiënt en klantgericht te zijn. En daar gaan wij qlinker bij helpen.”, aldus Kris en Björn, oprichters van Luxs.

Hoe de samenwerking er precies uit zal gaan zien, dat wordt nog nader besproken. Maar we weten wel dat ze ons komen ondersteunen per 16 mei. We hebben nu twee bedrijven naast ons staan die mee zullen bouwen aan een 100% digitale woningcorporatie! Qlinker is trots, heft haar glas en viert feest!