qlinker klikt met Qii

Ja, de namen lijken op elkaar! qlinker en Qii hebben hun handtekening gezet om hun samenwerking in te luiden. En dat was niet om de naam. Wel omdat Qii ook wil dat huren voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk is. Net als qlinker, de 100% digitale woningcorporatie. Met deze handtekening is de eerste stap gezet in de oprichting van qlinker.

58 vernieuwers hebben bij de eerste challenge op Starthubs meegedacht over de toekomst van qlinker. Qii is de eerste partij waar wij de samenwerking mee aan gaan.

Qii gelooft in een huurmarkt waarbij de behoeften van de huurders en verhuurders centraal staan. Rutger van Hulzen (founder Qii): “We nemen onze ervaring in de particuliere verhuurmarkt graag mee. Zo kunnen we samen met qlinker de digitale beleving van de huurder naar een hoger niveau brengen.” Diensten die Qii aanbiedt zijn onder andere digitale huurtransactie en een Huurderspaspoort.

We starten nu met de inrichting van de samenwerking. “We zijn enorm blij met en trots op deze nieuwe samenwerking. Qii past bij onze vooruitstrevende en innovatieve manier van werken. Klantgericht, goed doordacht en bovenal creatief”, aldus Daniëlle Koeken, oprichter en innovator van qlinker. “Vanaf het allereerste moment was de klik goed.”

Qii is niet de enige van de 58 pitches waarmee we samen gaan werken, er zullen nog meer contracten volgen. Ze zijn wel de eerste!