qlinker is opzoek naar medeqlinkers

Na groot succes staat nu de tweede challenge op Starthubs. We leggen de focus op het onderhoudsproces. We willen je graag uitdagen om mee te denken en bij te dragen aan het succes van qlinker. Met jouw hulp willen wij de serieuze stap zetten om de meest digitale woningcorporatie van Nederland te worden! De corporatie van morgen en overmorgen.

Voor het onderhoudsproces zoeken we startups en scale-ups die ons kunnen helpen met software op het gebied van reparatiemeldingen, onderhoud en het documenteren van een woning (woningopname). We willen jou challengen om software te leveren waarmee onze klanten reparatieverzoeken kunnen indienen. Denk bij reparatieverzoeken aan een kapotte cv-ketel, een kraan die lekt of een kapotte deur etc. Daarnaast willen we zo gemakkelijk mogelijk zo veel mogelijk informatie over een woning digitaliseren.

Wij blijven continu in beweging om huren bij qlinker nog beter, sneller, makkelijker en leuker te maken. Door onze ideeën te delen, openen wij de wereld van digitale innovatie. Want qlinkers kunnen niet zonder medeqlinkers!

Daarom gaan we op zoek naar omdenkers en vernieuwers die samen met ons willen bouwen aan de nieuwe digitale woningcorporatie. Ben jij in het bezit van software dat een (deel)oplossing biedt voor één van deze twee uitdagingen? Dan dagen we je uit om je in te schrijven voor de challenge op Starthubs en jouw propositie in te dienen. Heb je nog vragen, dan kun je altijd even contact met ons opnemen!