qlinker zoekt vernieuwers via starthubs.nl

De nieuwe digitale woningcorporatie qlinker is een initatief van woningcorporatie Mitros in Utrecht en Nieuwegein. qlinker is als innoverende startup begonnen om vernieuwing te brengen in het huren van sociale huurwoningen. Via het nieuwe platform starthubs.nl vragen we vernieuwers mee te denken in diverse challenges om qlinker goed vorm te gaan geven.

Mitros is met ruim 28.000 woningen één van de grotere woningcorporaties van Nederland. Mitros werkt iedere dag aan het verhogen van de huurderstevredenheid. Maar de ambitie van qlinker is groter. We willen een hogere klanttevredenheid met lagere bedrijfslasten. Maar hoe? We denken dat digitalisering en automatisering daar een belangrijke bijdrage aan kunnen leveren. Een bestaande organisatie digitaliseren is een lastige operatie, gezien de complexiteit van systemen en processen uit het verleden.

En nu begint qlinker helemaal opnieuw. Los van de bestaande organisatie en procesinrichting. We nemen de klant, onze (toekomstige) huurder, als vertrekpunt en daar omheen willen we een woningcorporatie bouwen. En de corporatie willen we het liefst in de smartphone van de huurder stoppen.

Dus we gaan verder dan alleen het verhuren van huizen. Wij willen jou uitnodigen om mee te denken en bij te dragen aan het succes van qlinker. Wij blijven continu in beweging om huren bij qlinker nog beter, sneller, makkelijker en leuker te maken. Door onze ideeën te delen, openen wij de wereld van digitale innovatie. Want qlinkers kunnen niet zonder medeqlinkers!

Daarom gaan we op zoek naar omdenkers en vernieuwers die samen met ons willen bouwen aan de nieuwe digitale woningcorporatie. We zijn op zoek naar inspirerende partners op het gebied van: verhuren, wonen en onderhoud. Heb jij een digitale, innovatieve oplossing die tot een aanzienlijke verbetering van klanttevredenheid of efficiency zal leiden? Doe mee met de challenge en ga naar Starthubs.nl. We komen graag met je in contact!